10.6.2012

Tunnelmia Heeler päivästä 9.6

Lauantai vietettiin heeler tunnelmissa Riihimäellä Indin kanssa.
Ohjelmassa oli agilitya, tokoa, näyttelykoulutusta, Koirien elekieli ja käyttäytyminen luento, Heeler-race juoksukilpailu ja rentoa yhdessä oloa. Tapasimme erittäin paljon tuttuja ihmisiä. Toivottavasti ensi vuonna pääsemme mukaan ja leiri olisi vkl mittainen.
Agilityssä Indi meni niinku ihan täydellisesti. Radalla oli hyppyjä, pari putkee, kepit, rengas ja A-este. Ja mikä iloisinta Indi ei jäänyt kummassakaan putkessa haistelemaan :). Ja vähän vauhtiakin oli.
Indin sukulaisista mukana ainakin oli äippä Molla, iskä Hugo-Nalle, veli Iksu ja siskopuoli Maija.
 
Indi, äiti Molla ja siskopuoli Maija 

(c) Mirka Rämä

 Eipä tässä sitten muutakun 3 vko päästä tehdään Indin kanssa pikku kesäreissu Laukaan koiranäyttelyyn, että sitä odotellessa :).
 
 
 
       

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa ja hyvin sä vedit pakettiautolla :). Tsemppiä töihin Turkuun, loma alkaa pian häämöttää. T.Marjo&Molla

Reija kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Reija kirjoitti...

No ihan samaa oli tarkoitus sanoa, että on niin kiva aina nähdä sekä reipasta Iidaa että ihanaa Indi-siskolikkaa :). Meilläkin oli niin onnistunut leiripäivä, vaikkei osallistuttu kuin Heeler Raceen Iksun kanssa. Teillä olikin Indin kanssa melkoista menoa kaikkinensa, joten lepäilkääs välillä ennen työviikkoa... Tsemppiä meiltä kanssa, ja toivottavasti taas syksyllä nähdään!

t. Reija&Iksu

Anonyymi kirjoitti...

Kateeksi käy teidän leireilyä! itse jätin väliin kun olisi joutunut ottamaan hotellin tullessa ja lähtiessä, ei jaksa muuten niin pitkää päivää. Harmittaa ettei mahtunut budjettiin, mutta ens vuonna tullaan varmasti mekin! terkuin Eeva ja Luka