22.10.2012

Heeler yhdistyksen 10-vuotisjuhlat

13.-14.10 viikonloppu tuli Indin kanssa vietettyä Hauholla heeler yhdistyksen 10-vuotis synttäreillä :). Molemmat nautimme juhlasta oli oikein mukavaa tavata taas niin paljon tuttuja.
Lauantai päivänä oli vuorossa heelereitten oma epävirallinen näyttely ja tuomariksi oli saapunut Hollantilainen Hannie Warendorf (Ollut myös itsellään aikanaan heeleri).

Indin juhlanäyttelyn poseeraus




Esitin myös Luigin (Indin eno) kotikoiraluokassa kolmanneksi.


Luigi

Sekä Ellan veteraaniluokassa tuloksella EH.

Ella

Ella oli koko näyttelyn vanhin heeleri (12-vuotias) olen kyllä vähän eri mieltä tuomarin kanssa koska mun mielestä ton ikäselle olis pitänyt antaa ERI koska se on jo todella kunnioittavaa että ton ikänen koira on vielä kehässä.


Isot kiitokset järjestäjille olitte tehneet ison, mutta hyvän työn :) Toivottavasti tämmöisiä on jatkossa ja saadaan taas iloiset heeler ihmiset liikkeelle ja aktiivisiksi.  
Indille ei ole nyt tiedossa mitään koiratapahtumaa. Messarin hinta on niin suolanen niin ei sitä sinnekään ilmotettu, mutta itse olen menossa kumpanakin päivänä katsomaan heelerit ja vähän shoppaileen :). Toivottavasti pääsisin myös kehäilemään että jos joku hillerin omistaja tarttee handlaus apua niin tääl olis yks vapaaehtoinen :). On meinaan kiva päästä esittään uusiakin koiria.

1 kommentti:

Takku kirjoitti...

Haastoin sinut Liebster -blogi -johonkin-ihme-haasteeseen. Käy vilkaisemassa mun blogistani yksityiskohdat :)