31.3.2013

Rallytokoa & Pentu miittinkiä

Ilmottauduin vähän aika sitten Indin kans Lempäälässä järjestettävään Rallytoko koulutukseen.
Ja lauantaina sitten suuntasimme auton kanssa sinne siis Ideaparkin kautta :).
Aluksi oli vähän teoriaa, että mitä se Rallytoko sitten on. Sen jälkeen treenasimme rataa, jonka menimme Indin kanssa kolmesti.
Rata sujui meidän kohdaltamme hyvin kun ottaa huomioon sen, että olemme treenanneet aikaisemmin rallya pari vuotta sitten heelerleirillä eli erittäin vähän. Välillä hihna kiristyi, kun Inkku haisteli maata (Kokeessa putoaa pisteitä jos hihna kiristyy), että se oli meidän se miinus, mutta muuten Indi meni innokkaasti ja touhukkaasti :). Saimme kaikki pienen kotiläksyn vaikka tämä oli vain yksi treenikerta niin nyt sitten pitää treenata sitä, että koira käsketään maahan ja koiran pitää pysyä paikallaan ja itse pitää kiertää koiran ympärin, että koira pysyy koko ajan paikallaan.


Indi odottamassa

Tänään olimme Indin kanssa tapaamassa ulkoilun merkeissä Jokioisilla äitini kasvatin pentuja :). Aivan ihania tapauksia olivat jokainen. Ja se oli ihmeellistä, että kun koiria oli kahdeksan niin kolme oli vain black and tan- värisiä kun taas liverin värisiä oli enemmän (Liver and tan on harvinaisempi väri rodussa). Indi käyttäytyi mukavasti pentujen kanssa :).  Kyllä koira oli väsynyt kun päästiin kotiin ja kiitos vielä kaikille mukavasta seurasta :).


Indi & Pertti



Indi & Luka



Lopuksi tein tälläsen pääsiäiskortin ite :)



Ei kommentteja: