24.5.2013

Sunny Indi, tulip and green cake

Tänään oli taas niin kaunis kuvaus ilma, joten pari räpsyä tuli tännekin julkaistavaksi.
 

 
 
Indi kävi myös yhtenä päivänä viilennysmanttelin kans lenkil
 
 
 
Ja viikolla tuli, myös kennenliitosta Suomen Muotovalio arvon kunniakirja :)
 
 
 
 
Väsäsin myös tällaisen tulppaani tervehdyksen
 
 
 
 Tänään tein, myös lime-juusto kakun, joten itse taaskaan syö, mutta ne jotka maistoivat sitä niin sanoivat, että hyvää oli :) Vähän olisi saanut olla paksumpi kerros tota vihreetä, mutta limet loppu kesken niin siksi jäi noin ohueksi.
 


Treeni puolelle ei kuulu oikein mitään kun molemmat tytöt on nyt vähän perässä vedettäviä kun on ne juoksut :(. Mutta eiköhän ne innostu ku ne loppuu. Ainakin tänän huomasin että Indi näytti vähän kirkkaampaa valoa sen osalta kun otin parit perusasennot niin hyvin se oli kiinnostunut :).

Ja vähän Indin pentu uutisia elikkä odotamme pentuja nyt täksi kesäksi :) Uroskin on jo tiedossa, mutta sitä en vielä voi paljastaa, koska kaikkea voi vielä tapahtua niin julkaisen sen sitten kun on 100 % varmaa että niitä pentuja on tulossa. Mutta sen voin sanoa että uros on todella mukava luonteinen, reipas ja oikein hyvän kokoinen Inkulle :).
Laitan vielä muistoksi Indin pentu aikaisia kuvia :)

Indi 2010
Indillä oli jo ihan pentuna tosi kova taisteluhalu

Indi leikkii M-pentujen kanssa 2011



Huomenna on ensimmäinen kehätoimitsija harjoittelu Harjavallassa ryhmänäyttelyssä ja sunnunaina menen Raumalle katsomaan heeleri kehää eli erittäin näyttely painotteinen on tämä viikonloppu :).

Loppuun vielä pari kuvaa viikolta :).


Ei kommentteja: