16.12.2013

Messari 2013

Tämä viikonloppu oli taas yksi perinteistäni eli suomen suurin koiranäyttely helsinkissä :). Itse olin kaikkina kolmena päivänä paikalla ja Indi oli perjantaina ja sunnuntaina kehässä.

Perjantai

Lähdettiin Indin kanssa jo klo. 4.45 aamulla ajamaan Toijalan ABC:lle josta hyppäsimme Tamskin järjestämälle bussimatkalle. Inkku nukkui tyytyväisesti koko matkan häkissään. Perillä oltiin jo  vähä ennen kahdeksaa ja teimme pienen lenkin I kanssa ja sitten etsimään oikea kehä. Paikalla oli yhteensä 21 heeleriä Hollantilaisen arvioitavana. Indi oli loppupäässä, kun kilpaili ensimmäistä kertaa valioluokassa. Tosi tosi tyytyväinen olen I esiintymiseen, kun miettii että juoksussa on nyt parhaat päivät meneillään.
Sen päivän saldo oli VAL ERI :). (Arvostelun voi käydä lukemassa Indin omalta sivulta) Paljon ei tullut tollon shoppailtua et pari näytepussia tuli otettua ku säästin rahat sitten sunnuntaille.


Sunnuntai

Sunnuntaina oli vähän sama aikataulu kun perjantaina aamulla noustiin aikasin ja saavuttiin jo puol 8 paikalle ja klo. 9 alko kehä. Indi sai Etelä-Afrikkalaiselta tuomarilta VAL ERI eli taas meni ihan jees :). Alla olevat kehäkuvat on Indin veljen Iivanan Lauran ottamat kuvat kiitos!

 
 

 




Sunnuntaina sitten ehdittiin shoppailemaan oikein kunnol. Mukaan tarttui mm. Uusi vetolelu koirille, paljon erilaisia nameja, Be Balans B-E-vitamiiniliuosta ja rukan talvitossut koirille. Indi kun kokeili tossuja messarissa niin ilme oli kyllä niin näkisen arvoinen :D. "Minä en laita kyllä näitä tassuihin" :D.
Päästiin myös kokeileen ensimmäistä kertaa Doboa ja koirakeilausta ja tosi tosi hyvin sujui ne molemmat Inkulta :). Muutenkin voin niin olla tyytyväinen Indiin kun osas niin loistavasti käyttäytyä paikalla :). Nyt me jäädään pienelle näyttelytauolle Indin kanssa ja katellaan ens vuoden puolella et lähdettäskö jonnekin ulkomaille kuka tietää ;). Mutta Indin reipas poika Hemmo on nyt ilmotettu Tammikuussa Lahteen ja Helsinkiin pentunäyttelyn niin mukava nähdä ja päästä esittään pikku miestä :).



2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ohhoh oottepa joutunut perjantaina lähtemään aikaisin liikenteeseen! Indiä ei näyttänyt sunnuntainakaan väsymys painavan ollenkaan, reipas ja nätti tyttö - niinkuin aina :)

Iida kirjoitti...

Joo niin jouduttiin :D Ja kiitos :) No Indil oli juu lauantai lepopäviä et sai kerätä sillo voimat takaisin.