16.10.2013

Koirakahvila Vainu & Agiliitoa

Suuntasimme Indin kanssa Tampereelle treenaamaan häiriötä keskustorille. Ympärillä meni hyvin paljon erilaisia ihmisiä, autoilijoita ja pyöräilijöitä. Ja hyvin paljon tuli iloisia katseita meitä päin :). Indi teki hyvällä tempolla liikkeitä. Teimme mm; Seuraamista ja paikalla makuuta. Muutama ihminen kummasteli sitä, että osaapas se käyttäytyä hyvin :). Lyhyen reeni sessioiden jälkeen teimme pienen kaupunkilenkin Koirakahvila Vainulle.
Palvelu oli erittäin mukavaa :) Itse söin hyvän sienipiirakan ja Indi sai omaan kippoonsa kahvilassa tehdyn fisupalan. Olin kyllä ihan varman, että ei toi syö sitä mutta sinne meni :).  Mukava reissu Mansessa niin minulle kuin Inkulle.
 
 

 

Tampereelta ajoimme suoraan sitten Sääksjärvelle agility treeneihin. Kentälle oli tehty jo rata jossa teimme erilaisia kiemuroita :). Indi on jo pikku hiljaan alkanut tajuumaan keppejä mutta tarttee vielä lisää treeniä tottakai ;). Ja koutsi kehu meitin tekemisen intoo ja kyseli jo, että millonka ollaan menossa virallisiin kisoihin :D. No ei ainakaan tänä vuonna vielä. Ja me saadaan jatkaa tuolla eli joka tiistai on siis tästä eteenpäin meillä ohjelmassa aina kevääseen asti :).Täytyy joku kerta koittaa ottaa videotakin meitin suorituksista.

Ei kommentteja: