30.10.2013

Ohjatut treenit

Eilen oli taas vuorossa Indillä ohjatut treenit tallilla :).
Teimme jo iha kunnon rataa, jossa oli muistaakseni 18 estettä, mm. kepit, keinu ja a-este.
Indi teki hyvät kontaktit ja se mikä eniten lämmitti mun mieltä oli se, että Indillä rupee tonne sen pääkoppaan muotoutuu noi kepit :).  Eka jätin Inkun hyppyesteen taakse istumaan paikalleen ja itse menin vähän matkan päähän ja kutsuin sitä. Siitä mentii pienellä kaarella kohti pussia josta mentiin rengaalle. Rengaan jälkeen oli tiukka kulma kepeille ja Indi suoritti sen hyvin :). Keppien jälkeen tuli minun mielestä koko radan haastavin kohta elikkä edessä oli kaksi hyppyestettä jotka olivat ihan vieretysten. Koiran pitäisi mennä oikeanpuoleisestä hypystä yli ja siitä sitten keinulle. Indi ei heti ekalla kerralla irtautunut minusta mutta toinen kerta meni vähä paremmin eli lisää vaan irtoamis treenejä. Muuten loppu rata meni hyvin :).
 
Ilmoitin itteni Indin kanssa Tamskin erikoiskoulutukseen jossa keskitytään juuri tähän irtoamistreeneihin, innolla siis odotan :).
 

Olisiko jollakin vinkkiä missä voisi tehdä ilmaseks noita ratapiirroksia?

Eipä tässä muuta ihmeellistä kun hyviä treenihetkiä kaikille koirien kanssa :). Lopuksi vielä Sini ja Sonicin agilityä ja Sininhän oppii mä ja Indi päästää sitten Joulukuussa messarin yhteydessä :).
Ja annoin koirille iltapalaksi noita barffi pullia ja kyllä maistuivat molemmille :).

 

Ei kommentteja: