7.1.2014

Indin Road trip

Indin matka alkoi perjantaina eka suuntaamalla Länsi-suomeen Poriin pe-su. Perjantaina oli tiedossa Porin agilityharrastajien epäviralliset agilitykilpailut Noormarkussa. Menimme radan kahdesti, joka olikin haastavampi mitä luulin ku radalla oli sittenkin kepit ja rengas vaikka kisat oli epäviralliset. Noo ei mitään päätettiin et meni miten meni niin jos saadaan edes tulos niin ollaan tosi tyytyväisiä :). No Indi veti molemmilta kerroilta 5 virhepistettä. Eka tuli ku ite ohjasin vahingossa Indin kepeille väärältä puolelta, Toisella kerralla kepit meni puhtaasti :). Tokalla radalla vitonen tuli ku I ei menny heti putkeen. Muuten meni kyllä ihan mukavasti kontaktit ok. Vauhtia olisi saanut olla, mutta pistetään se nyt valeraskauden piikkiin. Olimme sijoilla 6/15 ja 6/15.
 
Sunnuntaina menimme Indin kanssa Isomäkeen lenkille Jogi heelerin kanssa :). Jogi oli kyllä erittäin kiinnostunut Indistä, että tais rouva vielä haista hyvältä :D. Kiitos Sarille ja J:lle kivasta lenkistä!

 

 
 
Sunnuntai iltana matkasimme I kanssa Nokialle mökille pariksi yöksi. Loppiaispäivänä oli ohjelmassa sitten Ylöjärven koirakerhon järjestämät epikset, jonne suuntasimme aikaisin aamulla. Su illan tunnelma Indillä kuvassa:). 
 

 
Loppiaisepikset meni sitten suoraan sanottuna ihan penkin alle. Menimme eka supermöllit (Hyppyjä ja putkia) ja toinen rata oli möllirata. Molemmilla kerroilla Indi oli kyllä ns. "hukassa". Ei mennyt kaikkiin putkiin ja haisteli matkan aikana monta kertaa maatakin jota ei aikaisemmin ole tehnyt. Että 2xhylly oli meidän saavutuksemme :D. No ei auta, kun mennä uusia haasteita kohti ja pitää tolle rouvalle oikein kunnon putkihässäkät. Eiköhän se tästä parane :) Episten jälkeen menimme tien toiselle puolelle seuraamaan Koirakoutsin mätsäriä ja Indi käyttäytyi hyvin siellä :).
Tänään treeneissä Indi oli vähän parempi ja ai mitkä kepit :). Ne alkaa sujuu jo hyvin.
 
 
Ja lauantaina suuntaamme sitten pikku Hemulin kanssa Kaapelitehtaalle pentunäyttelyyn :) Kuvia koitetaan ottaa ja jonkun pienen postauksen siitäkin voin sitten väsätä.


Ei kommentteja: